Over ons

 Helpelientje, uw helpende hand aan huis!

Helpelientje is een jonge, innovatieve en snel groeiende huishoudelijke hulp organisatie opgericht in november 2016. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van kwalitatieve, betrouwbare, witte huishoudelijke hulp aan particulieren.

Helpelientje heeft voorafgaand aan onze start in november 2016 een uitgebreid onderzoek verricht naar de beschikbare vormen van huidige huishoudelijk hulp. Wij zijn ons gaan verdiepen in zowel klant als huishoudelijke hulp. Tegen welke problemen/klachten liepen zij aan? Wat kon Helpelientje doen om hierin een verbeterende organisatie op te richten en het verschil te kunnen maken?

Op onze home-page ziet u in 1 oogopslag waarin wij het verschil maken. Dit zult u bij menig vergelijkbare organisaties niet terug vinden! Ook kunt u daar lezen wat onze klanten over ons zeggen!

We hebben een systeem ontwikkeld, waardoor wij professionele, ervaren, gescreende en betrouwbare schoonmaakmedewerkers kunnen leveren vanaf €15,50 per uur. Wij leveren hier ook nog een heleboel services bij, wat er bij zwarte hulp en bij andere huishoudelijke hulp organisaties dus niet mogelijk is. Er zitten dus een hele hoop voordelen aan, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede, getrainde en betrouwbare huishoudelijke hulp!

Om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een hulp voor u, klikt u dan hier onder op de button voor meer informatie over het boeken van een hulp of om direct een hulp te boeken!

Certificeringen

Tevens is Helpelientje een Erkend Leerbedrijf samen met haar dochteronderneming Totaal Schoon. Voor eventuele beschikbare stageplaatsen, neem contact met ons op. Helpelientje is ook, samen met haar dochteronderneming Totaal Schoon, ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Onderstaand het persbericht.