Huishoudelijke hulp Breda

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in Breda voor het uitvoeren van huishoudelijke taken binnen uw woning? Wellicht kunnen de huishoudelijke hulpen van Helpelientje u bieden wat u zoekt! Als particuliere organisatie richten wij ons op het bieden van huishoudelijke hulp aan particulieren, waarbij we het als ons doel zien om mensen te ontzorgen en te ontlasten. Wij staan u bij door boodschappen voor u te doen, te wassen, te strijken, de ramen te lappen, de bedden te verschonen of voor u te koken. Onze goede, getrainde en betrouwbare huishoudelijke hulpen helpen u graag op weg.

Betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulpen in Breda

Al onze huishoudelijke hulpen zijn betrouwbaar en hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende huishoudelijke taken. Eens in de zoveel tijd worden onze huishoudelijke hulpen intern getraind om huishoudelijke taken en schoonmaakklussen uit te kunnen voeren. We stellen onze huishoudelijke hulpen in Breda graag geheel vrijblijvend aan u voor, tijdens een eerste kennismaking van circa 15 minuten. Tijdens deze kennismaking kunt u kijken of een huishoudelijke hulp van Helpelientje bij u past, wordt doorgesproken welke huishoudelijke taken er moeten worden uitgevoerd, enzovoorts. Voorafgaand aan dit kennismakingsgesprek geeft u aan hoeveel uur huishoudelijke hulp u wenst.

Hoe vaak wilt u een schoonmaak in Breda uit laten voeren?

Wilt u huishoudelijke hulp in Breda? Bij ons bepaalt u zelf hoe vaak u een schoonmaak in uw woning uit wilt laten voeren door onze huishoudelijke hulpen. Vooraf geeft u aan hoeveel uur de hulp van onze huishoudelijke hulpen wenst. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp, die vervolgens zelf kennis met u komt maken. U kunt ervoor kiezen om de huishoudelijke taken eenmalig uit te laten voeren, bijvoorbeeld vlak voor of net na een vakantie. Dit is een periode waarin het voor veel mensen erg druk is, waardoor zij zelf geen tijd hebben om de huishoudelijke taken op zich te nemen. Daarbij wilt u uw woning wellicht eens per jaar grondig laten schoonmaken op dit gebied!

Naast de mogelijkheid om uw woning eens per jaar of eenmalig schoon te maken, kunt u ook kiezen voor een regelmatige hulp van onze schoonmaaksters in Breda. U bepaalt hierbij zelf of dit eens per week, twee keer per week, eens per twee weken, of bijvoorbeeld eens per maand is. Wanneer u kiest voor een regelmatig hulp krijgt u een vaste huishoudelijke hulp toegewezen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt afspraken om huishoudelijke taken heel flexibel plannen, om te voorkomen dat u andere afspraken moet verzetten of af moet zeggen.

Een veilige betaling achteraf

Nadat de huishoudelijke taken tijdens de schoonmaak in uw woning in Breda zijn uitgevoerd hoeft u in geen geval contant te betalen. U kunt namelijk heel eenvoudig online en achteraf afrekenen met iDeal of een bankoverschrijving. Dit is wel zo veilig! Daarbij betaalt u door achteraf te betalen nooit teveel voor de huishoudelijke hulp in uw woning.

In sommige gevallen kunt u (een deel van) de kosten voor de huishoudelijke hulp die onze organisatie uit Breda u biedt vergoed krijgen via uw verzekeraar. Dit geldt voor mensen die aanvullend verzekerd zijn en bijvoorbeeld een operatie moeten ondergaan waardoor zij tijdens het herstel na de operatie tijdelijk hulpbehoevend zijn. Voor WMO-kandidaten is het mogelijk om de huishoudelijke hulp in Breda vergoed te krijgen via de PGB. Wij helpen u in dit geval graag bij de aanvraag hiervan!